Tack för att du besöker vår webbplats. Din integritet är viktig för oss, och vi har åtagit oss att skydda den i enlighet med svensk lagstiftning. Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in, använder och skyddar all personlig information som du lämnar till oss när du använder vår webbplats.

Information som vi samlar in:

Vi kan samla in personlig information som ditt namn, din e-postadress och annan information som du lämnar till oss när du använder vår webbplats, till exempel när du prenumererar på vårt nyhetsbrev, skickar en kommentar eller kontaktar oss via vårt kontaktformulär. Vi kan också samla in information om din användning av vår webbplats, till exempel din IP-adress, de sidor du besöker och annan statistisk information.

Hur vi använder din information:

Vi använder den information vi samlar in för att förbättra vår webbplats och ge dig en bättre upplevelse. Vi kan komma att använda din e-postadress för att skicka dig vårt nyhetsbrev eller annat reklammaterial, men vi kommer endast att göra det om du har gett oss ditt samtycke. Vi kommer inte att sälja, distribuera eller hyra ut dina personuppgifter till tredje part om vi inte har ditt tillstånd eller om vi är skyldiga att göra det enligt lag.

Hur vi skyddar din information:

Vi har åtagit oss att se till att dina personuppgifter är säkra. Vi har infört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att förhindra obehörig åtkomst, avslöjande eller användning av dina personuppgifter.

Dina rättigheter:

Enligt svensk lag har du rätt att få veta vilka personuppgifter vi har om dig, att begära att vi rättar eventuella felaktigheter i dina personuppgifter och att begära att vi raderar dina personuppgifter från våra register. Om du vill utöva någon av dessa rättigheter, vänligen kontakta oss genom att använda den information som finns på vår sida Kontakta oss.

Ändringar i denna integritetspolicy:

Vi förbehåller oss rätten att uppdatera denna integritetspolicy från tid till annan. Vi kommer att meddela dig om eventuella ändringar genom att publicera den uppdaterade policyn på vår webbplats.

Genom att använda vår webbplats samtycker du till att dina personuppgifter samlas in och används på det sätt som beskrivs i denna integritetspolicy. Om du har några frågor eller funderingar om vår integritetspolicy, vänligen kontakta oss med hjälp av den information som finns på vår sida Kontakta oss.