Hur man Applicerar Lösögonfransar i 5 enkla steg

Att sätta på lösögonfransar kan vara svårt, men det behöver inte vara det. Med några få enkla steg kan du enkelt åstadkomma en vacker ögonfranslook!

Steg 1: Mät Längden på Ögonfransremsan

Börja appliceringen av ögonfransförlängarna genom att mäta längden på remsan. För att få en perfekt passform vill du se till att längden på remsan är något kortare än längden på din naturliga franslinje. Låt dig inte skrämmas om det känns avancerat – det är egentligen ganska enkelt.

Ta en av dina lösögonfransar och håll den mot ditt ögonlock, titta i spegeln och justera längden tills den passar perfekt. Om den är för lång kan du behöva klippa av ändarna med en sax.

Oroa dig inte, du behöver inte vara en expert för att få det rätt – se bara till att mäta två gånger och klippa en gång!

Steg 2: Trimma Ögonfransremsan så att den Passar ditt Öga

Det är superenkelt och till och med ganska roligt att klippa ögonfransarna! Börja med att ta fram en liten sax och en ögonfransremsa. Mät remsan mot ditt ögonlock, och om den är för lång är det dags att trimma! För att se till att den är jämn, klipp av en liten bit i taget tills den har den perfekta storleken för ditt öga. Oroa dig inte om du gör ett misstag, du kan alltid klippa av lite mer om du behöver. Se till att ta god tid på dig och var försiktig när du gör det så att du inte råkar klippa dina fransar på för korta!

Steg 3: Applicera Lim på Lösögonfransremsan

När du har förberett dina extensions är det dags att ta dig an limmet. Ta upp ögonfransremsan och pensla limmet försiktigt längs remsans baksida. Kom ihåg att en lite lim ofta räcker längre än du tror. Oroa dig inte om du inte får det perfekt jämnt – du kan alltid justera looken när du väl har fransarna på. Nu när remsan är förberedd och klar kan du gå vidare till den roliga delen – att faktiskt applicera fransarna.

Steg 4: Placera Lösögonfransarna nära den Naturliga Fransraden

När du har dina extensions i rätt position är det dags att applicera den nära din naturliga franslinje. När du applicerar remsan ska du se till att den är uppradad längs den nedre fransraden – det är viktigt att detta steg blir rätt så att fransarna smälter samman med dina naturliga fransar. Oroa dig inte om du gör misstag, det är helt normalt. Ta bara god tid på dig och var försiktig. För att göra det enklare kan du använda en pincett för att applicera remsan på din franslinje. När du har fäst remsan är det dags att låta din kreativa sida komma ut och ge dig själv en vacker, naturlig look!

Steg 5: Säkerställ dina Extensions med Mascara

Det sista steget i processen är att fästa de lösögonfransarna på plats med mascara. Börja vid basen av lösfransarna och stryk fram och tillbaka för att se till att mascaran täcker både de falska fransarna och dina naturliga fransar. Applicera några lager mascara för att försegla looken. Oroa dig inte om det ser lite klumpigt ut, du är ute efter volym, inte perfektion! Gråt inte floder om du gör ett misstag – det är en del av processen!

 Voila! När du är klar har du en vacker, naturlig look som får dig att känna dig fantastisk!