Få Längre och Fylligare Fransar med Lashlift och Mascara

Längre, fylligare och böjda ögonfransar har blivit otroligt populärt och är något de flesta tjejer eftersträvar. Med rätt produkter och tekniker kan du faktiskt ganska enkelt uppnå denna look. Lashlift och mascara är två populära produkter som i kombination kan hjälpa dig att få böjda, längre och fylligare fransar. Här är några tips om hur du använder olika tekniker för att uppnå din önskade look.

Välj Rätt Lösning för dina Ögonfransar

För att du ska få ut det mesta av din lashlift är det viktigt att välja rätt lösning. Gör lite forskning och hitta den som passar dina behov, oavsett om det är naturligt, dramatiskt eller någonstans däremellan. Med lite kunskap kommer du att kunna hitta den perfekta lösningen för dig – och du kommer att få fantastiska, långa fransar som får dig att se fantastisk ut och känna dig fantastisk!

Lashlift är ett utmärkt sätt att få längre och fylligare böjda ögonfransar utan att behöva använda förlängningar. Det är enkelt, snabbt och ger ett vackert resultat.

Vad är Lashlift?

Lashlift är en relativt ny teknik inom franspermanent som går ut på att på ett skonsamt vis böja dina naturliga ögonfransar från roten. Detta gör att dina ögon öppnas upp och du kommer se både piggare och fräschare ut. En lashlift får dina ögon att framhävas på ett naturligt vackert vis och dina ögonfransar kommer också se betydligt längre ut. Så du kan alltså helt enkelt se lashlift som en mer skonsam variant av en fransförlänging, som dessutom har fördelen att det tar betydligt mindre tid att underhålla än extensions. En lashlift görs vanlightvis hos en skönhetssalong och det finns oftast flera olika kombinationer du kan göra tillsammans med en lashlift.

Det går förstås att göra en lashlift på sig själv med kit du kan köpa online, men detta är inget vi rekommenderar då det är en ganska avancerad process som kan innebära att du skadar ditt öga ifall du inte är ett utbildat proffs. Det finns en anledning till att de flesta kiten kommer med en varningstext som säger ”endast för professionellt bruk”!

Skapa den Perfekta Mascara-Looken

Att skapa den perfekta mascara-looken behöver inte vara speciellt svårt eller komplicerat! Med några enkla steg kan du vara på väg mot längre, fylligare fransar som kommer göra dig till balens drottning.

Följ dessa enkla stegen för en perfekt mascara-look:

Simsalabim! Nu är du redo att visa upp dina vackra fransar och rocka din perfekta mascara-look! Kombinera gärna en lashlift med mascara ifall du känner för att bli exeptionellt iögonfallande!

Håll dina Ögonfransar Rena

Att ha rena och friska ögonfransar bör vara en del av din vanliga skönhetsrutin. Det betyder dock inte att du måste investera i överdrivet dyra produkter! En gammaldags våt tvättlapp och lite mild tvål kan göra underverk för att hålla dina fransar rena och fria från skräp. Det bästa är att göra detta varje dag innan du applicerar mascara, och att använda mjuka, cirkulära rörelser för att avlägsna smuts och olja. Glöm inte att torka dina fransar innan du applicerar mascaran för att hjälpa till att hålla dem längre och fylligare längre.